Logo-(transparent-ramme)

Meny

Gunnar Horn, Daglig leder

Vi gir deg trygghet ved kjøp av eget utstyr. Veien fra dykkekurs til kjøp av eget utstyr kan oppleves som “planke” for noen og vanskelig for andre. Din opplevelse er avhengig av hvem du kan støtte deg på. Hvem kan du spørre? Hvem kan gi deg råd? Hvem kan stille de rette spørsmålene? Vi kan – og gjør det gjerne! 

Vi har drevet dykkeskole siden 2009. Etter kursene blir det fort snakk om anskaffelse av eget utstyr. Én av tingene vi erfarer er at det er ekstra viktig å få til trygghet ved førstegangskjøp. Derfor startet vi Dykkesport AS i 2019. Tryggheten skal du få hos oss. Det gjør vi gjennom personlig veiledning, presentere produkter med brede bruksområder og å tilby produkter av beste kvalitet. Men kanskje det viktigste – gi råd om produkter vi selv har prøvd og bruker. Kombiner gjerne pent brukt utstyr med noen nye komponenter som en start. Spør oss til råds om brukt like gjerne som nytt.

De færreste dykkere bor i nærheten av en fysisk butikk nå. Så netthandel er alternativet. Men kjøp på nettet kan ofte være forbundet med usikkerhet. Passer størrelsen? Er passform og materiale det jeg forventer? Kan en bytte hvis utstyret ikke passer? 

Din utfordring til oss er å gjøre deg så trygg i handelssituasjonen at det nærmest blir et fysisk møte. Vi tar denne utfordringen, og møter den med personlig service, produktkunnskap og veldig fleksible bytte- og returordninger.

Du skal bli helt fornøyd!

Du skal ikke lure på om vi har relevante varer. Det har vi – fra to av Norges største importører – SafeNor AS og Frivannsliv AS, samt egen import.

Kontakt oss for en prat – en diskusjon om de rette valgene. Kontakt osschat, mail eller Facebook. Vi har personlig lang erfaring med dykking i Norge året rundt, og fra dykking i nære og fjerne tropiske farvann over store deler av verden.

Vi har gode relasjoner til dykkesentra og dykkeoperatører rundt i verden. Ta en kikk når du planlegger tur neste gang.

Kontoret vårt ligger i Sandefjord.

Prøv oss ut. Vi svikter ikke 👌
Handlekurv
Skroll til toppen